[ŽT] „Tai sukėlė didelę paniką.“ Rusai nebegali apsiginti (Video)  ()

Ukrainiečiai fronte kelia rusams paniką.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=875366214776458&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai vis dažniau naudoja civilinius automobilius UAZ-452 „Buchanka“ kaip dalį savo logistikos fronte. Dėl šios priežasties jie yra idealus taikinys ukrainiečių dronų pilotams, keliantiems didelę paniką tarp rusų. Vyksta net vieni kitų transporto priemonių taranavimas, rašo „Wirtualna Polska“.

Ukrainiečiai dabar gali atakuoti su FPV arba „Baba jaga“ dronais 10 km ar didesniu atstumu, o tai daro didelę įtaką paskutiniam fronto logistikos ruožui. Rusams pradeda trūkti šarvuočių, o užnugaryje didžiulį susidomėjimą kelia UAZ-452 „Buchanka“ tipo transporto priemonės, suteikiančios gana gerą visureigio pajėgumą ir leidžiančios vežti padorų krovinį.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
10121 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Žinoma, verta pažymėti, kad ukrainiečiai taip pat naudoja civilines transporto priemones, tačiau čia kalbame apie dar neseniai tokia laikytą antrąją pasaulio armiją, akcentuoja „Wirtualna Polska“. Tokios transporto priemonės yra labai pažeidžiamos, o bet koks dronų pastebėjimas vairuotojui reiškia didžiulius nervus. Toliau galite pamatyti atvejį, kai vienas UAZ bėga nuo drono ir susiduria su kitu vienetu.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(1)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: