[ŽT] Generolas: „Padėtis katastrofiška. Ten visiška š**na“ (Video)  (1)

„Turime suprasti.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=942585167897536&set=pb.100064381853653.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situaciją Ukrainos ginkluotųjų pajėgų fronte apibūdino taip – „visiška š**na“.

Jei valdžia kuo greičiau nepriims esminių sprendimų, padėtis fronto linijoje Ukrainai gali tapti katastrofiška, sakė atsargos generolas majoras Serhijus Krivonosas.

„Turime suprasti, kad Ukrainą šiuo metu gali išgelbėti tik stebuklas, jei nepadarysime realių išvadų iš situacijos ir nepakeisime požiūrio į tai, ką turime šalyje“, – pabrėžė Krivonosas.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
9002 6

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot generolo, Ukrainos ginkluotosiose pajėgose vykdoma baisi personalo politika, dėl kurios patiriami dideli personalo nuostoliai.

„Tai, kad valdžia sako viena, o fronte yra visai kas kita, vyksta ne pirma diena ir ne pirmas mėnuo, bet dabar situacija pasiekė tokį tašką, kad greitai bus labai sunku kovoti, nes pėstininkai, kaip patys pėstininkai sakė, kad pradeda nykti kaip kariuomenės šaka, nes nėra kam kovoti ir nėra su kuo kovoti“, – sakė jis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(12)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: