„Išvaduotas.“ Dalyvavo pats Budanovas (Video)  ()

Pavyko sukaupti reikiamas pajėgas.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=886873043625775&set=pcb.886873973625682

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas dalyvavo pagrindiniame Vovčansko agregato gamyklos išlaisvinimo etape.

Apie tai teletono metu kalbėjo „Stugna“ dalinio vadas su šaukiniu „Linuksas“.

Pasak jo, Budanovas svarbiausiame etape tiesiogiai prižiūrėjo operaciją ir greitai padėjo išspręsti darbo metu iškilusias problemas.

„Kelias dienas buvo ir tiesiogiai vadovavo misijai, žinoma, tai palaiko karių kovinę dvasią ir suteikia jiems motyvacijos“, – sakė jis ir pažymėjo, kad kova dėl gamyklos truko keturis mėnesius.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10836 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

„Tai buvo esminis momentas, nulėmęs tolesnes Vovčansko išvadavimo iš okupantų perspektyvas. Operacija buvo sėkmingai įvykdyta dėl gerai suplanuoto plano, mūsų pačių ir susijusių padalinių patirties“, – sakė „Linuksas“.

Žvalgybai pavyko sukaupti reikiamas pajėgas priešui nepastebėjus.

„Tai spec. pajėgų operacijų klasika, kurioje dalyvavo didelės pajėgos: ir bepilotės sistemos, ir artilerija, ir turintis patirties tokių pastatų valyme personalas. Tai buvo užduotis mums ir mes ją iki galo įvykdėme“, – sakė žvalgas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(198)
(8)
(190)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: