[ŽT] „Juos pavyko pristabdyti“ (Video)  ()

Likti pavojinga.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) |https://www.facebook.com/photo/?fbid=886873256959087&set=pcb.886873973625682

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiemą Rusijos okupantai Rytų fronte planuoja būti aktyvioje gynyboje. Kadangi dabar jie beveik visur turi prastas gynybines pozicijas ir jiems ten likti pavojinga, rusai puolimo režimu bandys išlyginti fronto liniją ir Torecko, Časiv Jaro rajone; o kartu ir sustiprinti ir išplėsti vakarinius ir pietinius flangus, tai yra pasiekti sėkmę Kurachove, Bohojavlenkoje, Selidovėje.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10836 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Tokią prognozę interviu „YouTube “ kanalui „Seičas“ pateikė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas.

Rusai taip pat judės į Velyką Novosilką ir bandys prispausti Ukrainos kariuomenę prie Oskolo upės Kupjansko ir Kupjansko-Vuzlovės srityje, sakė karo ekspertas.

Pasak Svitano, rusai dabar turi teigiamą dinamiką beveik visame Rytų fronte. Per dieną jie pajuda apie 200–250 metrų. Vienintelė vieta, kur juos pavyko pristabdyti, Pokrovsko sritis, nes ten atvyko Nacionalinės gvardijos ir Krašto policijos padaliniai.

 



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(7)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: