Atšaukiamas Ramšteinas  ()

Turėjo dalyvauti ukrainiečių prezidentas Volodymyras Zelenskis.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Ramstein Air Base (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=OuzrtFNXAg4

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinių Valstijų prezidentui J. Bidenui atidėjus kelionę į Vokietiją dėl uragano „Milton“ Floridoje, Vokietijoje planuotas susitikimas dėl paramos Ukrainai atidedamas, pranešė JAV kariuomenė.

Spalio 12-ąją turėjęs vykti aukščiausiojo lygio susitikimas Ramšteino oro pajėgų bazėje atidedamas, trečiadienį pareiškime rašė kariuomenė, nenurodydama naujos datos.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna
6371

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

„Pranešimai apie būsimus Ukrainos gynybos kontaktinės grupės susitikimus bus paskelbti artimiausiu metu“, – teigiama pareiškime.

Antradienį JAV prezidentas atidėjo kelionę į Vokietiją ir Angolą, kad galėtų prižiūrėti pasirengimą reaguoti į Floridos link slinkusį uraganą „Milton“.

81-erių J. Bidenas ketvirtadienį turėjo išvykti į paskutinę per šią kadenciją kelionę į svarbią sąjungininkę Vokietiją, kur planavo susitikti su Europos lyderiais, siekdamas stiprinti paramą Ukrainos kovai su Rusijos invazija.

 

Šeštadienį Vokietijoje Ramšteino formato susitikime karinei paramai Ukrainai aptarti turėjo dalyvauti ukrainiečių prezidentas Volodymyras Zelenskis kartu su daugiau nei 50 Kyjivo sąjungininkų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: BNS
(10)
(5)
(5)
Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama

Komentarai ()

Susijusios žymos: