Visa griaunantis smūgis. Užpulti tik pasiekę Rusiją. Pastiprinimas iš sąjungininkų okupantams jau nepadės (Video)  ()

Dar viena didelė ukrainiečių sėkmė.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=803093342003746&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai užpuolė ginklų ir šaudmenų sandėlius Briansko srityje Rusijos vakaruose. Ukrainos generalinio štabo duomenimis, rusai ten, be kita ko, sandėliavo raketas, artilerijos amuniciją iš Šiaurės Korėjos ir valdomas aviacines bombas.

„Praėjusią naktį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bepiločių sistemų pajėgų daliniai, bendradarbiaudami su kitais gynybos pajėgų komponentais, tiksliai smogė Briansko srityje esančiam Rusijos gynybos ministerijos vyriausiosios raketų ir artilerijos valdybos 67-ajam arsenalui. Mūsų duomenimis, ten buvo laikomi raketinės ir artilerijos ginkluotės šaudmenys, tarp jų ir iš Šiaurės Korėjos, taip patvaldomos aviacinės bombos. Didelė jų dalis buvo po atviru dangumi“, – trečiadienį pranešė  Ukrainos generalinio štabo pranešime „Telegram“.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10836 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

 

Tai ne pirma tokia ukrainiečių ataka pastaruoju metu. Rugsėjį jiems pavyko sunaikinti sandėlius Toropece Tverės srityje Rusijos vakaruose.

„Tokių arsenalų sunaikinimas sukelia didelių logistinių problemų Rusijos armijai ir gerokai sumažina okupacinių pajėgų puolamąjį potencialą okupuotose teritorijose“, vertino Ukrainos generalinis štabas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(2)
(84)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: