„Zalužnas nenorėjo. Syrskis padarė“  ()

Syrskis skubiai nuvyko į Sumų regioną.



© President Of Ukraine (Public Domain) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:President_of_Ukraine_visited_the_headquarters_of_the_Defense_Forces_in_Kupyansk,_Kharkiv_region._%2853375400909%29.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-12 „Zalužnas nenorėjo. Syrskis padarė“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija pralaužė kairįjį Ukrainos pajėgų grupės flangą Kursko srityje. Tai teigia „DeepState“ analitikai.

„Telegram“ kanalas „Rezident“, remdamasis šaltiniu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generaliniame štabe, rašo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos negali sustabdyti Rusijos armijos kontratakos Kursko srityje, tam nėra rezervų ir įrangos, o šioje fronto atkarpoje priešas surinko penkis kartus didesnę karių grupę nei šiame sektoriuje turi surinkusi Ukraina.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
9063 6

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Syrskis skubiai nuvyko į Sumų regioną, norėdamas suvaldyti situaciją ir neleisti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apsupti netoli Liubimovkos, kuri yra pagrindinis logistikos centras.

„Zelenskio nuotykis Kurske artėja prie logiškos pabaigos, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos šioje operacijoje galiausiai nieko nepasiekė, netgi prarado daugiau įrangos ir atsargų nei per 2023 m. kontrpuolimą. Jei atsižvelgsime į Rytų fronto žlugimo faktą, tai Syrskis padarė strateginę klaidą, kurios Zalužnas nenorėjo padaryti pernai, kai Zelenskis ir Pentagonas darė jam spaudimą. Jau lapkritį suprasime, kokią kainą Ukraina sumokėjo už šią avantiūrą, tačiau kol kas propaganda ieškos atsakingų už šį klaidingą skaičiavimą ir, žinoma, prezidentas bus pašalintas iš šios lygties, tačiau visi prisimena, kaip džiugiai Bankova pristatė šią operaciją“, – rašo „Telegram“ kanalas „Rezident“.

 

Reikia pastebėti, kad „Rezident“ kanalas dažnai pateikia neigiamus vertinimus, nors faktus skelbia teisingai. Tad kuo baigsis Kursko operacija dar tikrai neaišku, bet kad ten dabar labai karšta, yra faktas. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(16)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: