„Tai išdavystė.“ Atsakys asmeniškai Skabejeva (Video)  ()

Plinta vaizdo įrašas.



© Максим Кац (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Fq76vPKZzjM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas, kuriame rusų tinklaraštininkas ir Z savanoris Jevgenijus Golmanas teigė, kad Rusijos armija praktikuoja egzekucijas ir atsakomuosius veiksmus nepaklusniems kariams, kurie atsisako sumokėti kyšį, rašo Dialogue.UA.

Jis aštriai kritikavo Rusijos propagandą ir asmeniškai Skabejevą už melą, taip pat vadovybę ir pareikalavo skubiai ištirti situaciją.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
8945 6

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Kas vyksta armijoje! Vaikinai nurašomi, nes nesumoka duoklės! Pasak Skabejevos, atrodo, kad mes jau du kartus apėjome žemę. Tačiau iš tikrųjų vyksta sunkus karas!“ – pareiškia jis.

Išvardydamas žiauriausias Rusijos armijos praktikas, taikomas Rusijos kariams, jis atkreipė dėmesį į šturmo būrius, į kuriuos buvo siunčiami kariai, apmokyti valdyti dronus. Biurokratija ir melas apraizgė įvairias Rusijos ginkluotųjų pajėgų struktūras, o štabai skęsta popierizmo liūne. Užnugaryje klesti išdavystės, kainos nuolat kyla, šalies valdžia nereaguoja į vadų karo nusikaltimus prieš rusų karius kovos zonoje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: