[ŽT] Skelbiamas badas. Antrojoje pasaulio armijoje prasidėjo desperatiški veiksmai (Video)  ()

Putino armijoje sunki padėtis.


Rusai pastaruoju metu kenčia nuo „amunicijos bado“
Rusai pastaruoju metu kenčia nuo „amunicijos bado“
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Выдвижение_автомобильной_колонны_снабжения_ВС_РФ_в_Харьковской_обл._003.png

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas Ukrainoje kupinas įvairiausių keistų situacijų, o tarp jų neabejotinai yra ir rusų vykdomas granatų ardymas plaktuku. Jie šiuo metu kovoja su bepiločių orlaivių amunicijos trūkumu, kurį bando kompensuoti namudiniais metodais.

Teigiama, kad rusai pastaruoju metu kenčia nuo „amunicijos bado“, dėl kurio, be kita ko, trūksta sprogmenų, skirtų FPV dronams. Kaip ir ukrainiečiai, rusai šiam tikslui naudoja, pavyzdžiui, granatas arba kasetinės amunicijos bombas. Tačiau panašu, kad jų trūksta, nes jie nusprendžia išardyti RGN ir RGO granatas, kad gautų sprogstamosios medžiagos.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
10121 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Išardymo operacija apima kirvio ar plaktuko smūgį į užtaisytą granatą, dėl kurio ji skyla į dvi dalis. Tuomet viduje esantys sprogstamosios medžiagos milteliai pilami į šalia stovintį kibirą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: