Įvyko prasiveržimas. „Tiesiogine prasme, prasidėjo mūšiai dėl kiekvieno įėjimo“  ()

Įvyko prasiveržimas.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=870931755219904&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Torecke, Donecko srityje, priešas įžengė į rytinį miesto pakraštį. Mūšiai vyksta dėl kiekvieno įėjimo.

Apie tai teletilto eteryje papasakojo „Luhansko“ operatyvinės taktinės grupės atstovė spaudai Anastasija Bobovnikova, praneša „Ukrinform“, rašo Censor.NET.

„Priešas žengia į priekį, nuolat puola. Tačiau šiandien mes neleidome priešui žengti į priekį. Karščiausia dabar Torecko kryptimi. Kovos vyksta pačiame Toretske, situacija nestabili, tiesiogine prasme, prasidėjo mūšiai dėl kiekvieno įėjimo“, – sakė atstovė spaudai.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
6749 4

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Pasak Bobovnikovos, rusai įžengė į rytinį Torecko pakraštį ir šiek tiek pasistūmėjo palei gatvę Centralnaja link kasyklos „Centralnaja“. Tačiau ji pažymėjo, kad padėtis nuolat keičiasi.

 

„Tai mes išmušame (rusų – red.) ugnies taškus, tai jie kažkur naikina mūsų, bet mes nuolat juos atstatome ir stengiamės grąžinti tai, ką okupantai užgrobė, ir neleidžiame jiems žengti į priekį iš visų jėgų, kad ir kiek mums tai kainuotų“, – sakė „Luhansko“ operatyvinės taktinės grupės atstovė spaudai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(1)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: