„Jie pakeitė visą situaciją fronte.“ Prieš rusus stojo nesustabdoma jėga (Foto)  ()

Gali veikti beveik visomis sąlygomis.


Asociatyvus stop kadras
Asociatyvus stop kadras
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=fu5620mKWhU

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkų savaeigės haubicos „Krab“ yra viena vertingiausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų turimų mašinų. Nenuostabu, kad ši įranga pasirodo tolesniuose filmuotuose kadruose iš fronto, šį kartą „aprengta“ specialiais aksesuarais.

Lenkų „Krab“ haubicos yra ginklas, giriamas visų pirma dėl savo variklio, generuojančio 1000 AG galią. Dėl to mašina gali judėti beveik visomis sąlygomis, o taip pat ir žiemą.

Tačiau haubica „Krab“ yra ne tik mobilios konstrukcijos, bet ir labai veiksminga kovinio pajėgumo požiūriu. Iš tiesų Ukrainos kariai šią haubicą apibūdino kaip įrangą, kuri „pakeitė padėtį fronte“. Atsižvelgdami į tai, ukrainiečiai visais įmanomais būdais stengiasi apsaugoti „Krab“ nuo grėsmės. Kai kurie iš jų – ant transporto priemonių montuojami maskuojamieji tinklai ir narveliai nuo dronų.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
8956 6

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Abu šiuos elementus galima pamatyti ant 26-osios artilerijos brigados Donecko srityje naudojamo „Krab“, kurio nuotraukas skelbia socialinio tinklo X MilitaryLand.net profilis. Konstrukcija padengta tinkleliu, todėl ją sunku pamatyti iš tolo, o tai labai svarbu atsižvelgiant į didėjančias problemas, susijusias su dronų buvimu fronte.

Be to, specialus rėmas aplink transporto priemonę užtikrina papildomą apsaugą nuo dronų. Savo ruožtu nuo dronų apsaugantis karkasas tarnauja kaip papildomas haubicos „šarvų“ sluoksnis, todėl sumažėja konstrukcijos pažeidimų rizika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(2)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()