„Pradėjo siųsti dovanas.“ Ukrainiečiai rado nerealų būdą kaip atsikratyti rusų (Foto)  ()

Rusų karys tokį daiktą pasiims ir pats bandys juo pasinaudoti arba perduos, pavyzdžiui, aukštesnio rango karininkui.



© GrandpaRoy2 (Ekrano nuotrauka) | https://x.com/GrandpaRoy2/status/1843396672757641588?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1843396672757641588%7Ctwgr%5E0a4831d4054df415b817ba06fe4196de

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai rado nerealų būdą kaip atsikratyti rusų – pradėjo siųsti dovanas.

Karas Ukrainoje kupinas įdomių priešo likvidavimo būdų. Vienas iš jų yra įkvėptas neseniai įvykdytų Izraelio veiksmų prieš „Hezbollah“.

Žemiau pateiktose nuotraukose matyti, kaip ukrainiečiai su elektroniniu detonatoriumi EDP-r, prijungtu prie jungiklio, pridėjo daug sprogmenų į – greičiausiai sugadintus – „Motorola“ radijo imtuvus. Sprogimo jėga turi būti pakankamai didelė, kad būtų galima sunkiai sužaloti rankas ir veidą asmeniui, bandančiam naudotis radijo imtuvu.

Tiek ukrainiečiai, tiek rusai turi problemų dėl šifruoto ryšio trūkumo, tačiau ukrainiečiai nuolat sulaukia naujų sprendimų iš Vakarų šalių. Tuo tarpu Putino kariai remiasi sovietinių laikų kabeliniais telefonais TA-57 arba komerciniais radijo imtuvais iš Kinijos. Bet su vakarietiška įranga jų lyginti negalima.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10820 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Rusijos kontroliuojamoje teritorijoje ukrainiečiai naudodami dronus išmėtė sprogstamuosius „Motorola“ radijo imtuvus.

Galimi scenarijai

 

Atsižvelgiant į saugių radijo imtuvų trūkumą, visai gali būti, kad rusų karys tokį daiktą pasiims ir pats bandys juo pasinaudoti arba perduos, pavyzdžiui, aukštesnio rango karininkui. Antrasis atvejis ukrainiečiams daug vertingesnis.

Jei tokie ukrainiečių veiksmai leidžia likviduoti Rusijos karius, verta investuoti šias priemones. Tiesiog pažiūrėkite, kaip labai didelio masto Izraelio puolimas (tūkstančiai pranešimų gaviklių) paveikė „Hezbollah“ kovinius pajėgumus po to, kai IDF kariai įžengė į Libaną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(2)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: