„Ukraina jos prašo 2 metus.“ Į skutelius sudraskė požeminį bunkerį (Video)  ()

Pietų Korėjos kariuomenė išbandė galingą sparnuotąją raketą „Taurus“.


Bandymo metu
Bandymo metu
© Ekrano kopija | https://www.youtube.com/watch?v=unXvNIyrA9Y

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai ypatingas įvykis, nes paskutinį kartą toks bandymas vyko prieš daugiau nei septynerius metus. Nuostabios kokybės įrašas parodo neįtikėtinas šio ginklo galimybes.

Pietų Korėja turi 267 galingų sparnuotųjų raketų „Taurus“. Tai vokiškas ginklas. Ukraina jau dvejus metus prašo Vokietijos pristatyti šias raketas. Deja, nėra jokių požymių, kad Berlynas įvykdė Kyjivo prašymą ir šis ginklas buvo panaudotas prieš Rusijos agresorių.

Pietų Korėja yra pirmoji šalis per daugelį metų, užsisakiusi vokiškas raketas „Taurus“. „Taurus“ raketų paskirtis yra panaši į garsiųjų prancūziškų SCALP-EG arba britų „Storm Shadow“. Visos jos – sparnuotosios raketos, kuriomis naikinami požeminiai bunkeriai, dideli pastatai ir net laivai.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
6848 4

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Pietų Korėjos kariuomenė paskelbė aukštos kokybės filmuotą medžiagą, kurioje buvo užfiksuota visa bandymų su raketa „Taurus“ eiga. Šis ginklas buvo numestas iš amerikiečių naikintuvo F-15E, po akimirkos įsijungė „Taurus“ variklis ir raketa pajudėjo link pasirinkto taikinio. Tai buvo improvizuotas bunkeris.

 

Raketa neįtikėtinai tobulai pataikė į taikinį ir visiškai jį sunaikino. Bandymas parodė, kaip „Taurus“ yra galingas ginklas, puikiai tinkantis sunaikinti Šiaurės Korėjos įtvirtinimus. Yra žinoma, kad Pchenjano valdžia turi daug paslėptų požeminių objektų, kuriuose, pavyzdžiui, gaminami branduoliniai ginklai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(3)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()