[ŽT] „Nepažeiskite pagrindinio įstatymo. Priešingu atveju viena koja liksi čia, kita ten.“ Galingas įspėjimas (Foto, video)  (2)

Rašytas krauju.



© Rimas Armaitis (Stop kadras) | https://www.facebook.com/1267902495/videos/pcb.10224969373682726/904088604384509?locale

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos fronte dirbęs išminuotojas Rimas Armaitis savo „Facebook“ paskyroje perspėja tiek kariškius, tiek civilius.

Skirta kariškiams, bet tinka ir civiliams atėjus X dienai: minavimas!

Dominančių objektu minavimas – šiuo atveju cigarečių pakelis, kuris užminuotas naudojant džionika.

Atsiminkite, kad užminuoti galima bet ką, viskas priklauso nuo minuotojo žinių, vaizduotės ir cinizmo - ginklus, įvairiausias dėžes ir net pačią amuniciją, pačias minas, kuprinę, krepšį, radijo stotį, drono korpusą, žiūronus, maišelį, įvairius butelius, skardines, žiebtuvėlį, šokoladuką, kojines ir t.t..

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10826 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Profesionalai visada dirba ant jūsų kvailumo, smalsumo ir silpnumo.

Nepažeiskite pagrindinio įstatymo „ne tu padėjai - ne tau imti, ne tavo - nekliudai“, jis rašytas krauju. Priešingu atveju viena koja liksi čia, kita ten, arba tiesiog būsite teleportuotas į Valhalą taip, kad iš jūsų neliks net molekulių.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: