Su-34 šakės. „Į medžioklę išleido F-16!“ (Foto)  ()

Įgula žuvo.



© Real Engineering (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=EhhOin2p5Qs

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kovinė aviacija vėl patiria nuostolių kare prieš Ukrainą.

Šeštadienio, spalio 12 d., popietę buvo numuštas Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų naikintuvas-bombonešis Su-34.

Pirmasis apie netektį parašė Rusijos Z kanalas „Fighterbomber“, kurį valdo Rusijos aerokosminių pajėgų kapitonas Ilja Tumanovas, praneša Dialog.UA.

Jis paskelbė „gedulingą“ Su-34 nuotrauką, užsimindamas, kad įgula tapo „200 kroviniu“.

„Lengva žemė tebus, broliai“, – rašė Rusijos armija.

Kitas Rusijos Z kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, susijęs su Rusijos ginkluotosiomis pajėgomis, teigia, kad naikintuvas-bombonešis buvo numuštas toli nuo fronto linijos. Jis mano, kad lėktuvą sunaikino Ukrainos naikintuvas F-16.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10760 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

„Skubu!!! Mūsų Su-34 buvo numuštas. Įgula žuvo. Lėktuvas buvo numuštas numetus FAB nuo UMPC, maždaug 50 km nuo fronto linijos. Mūsų Su-34, matyt, numušė F-16, kuris buvo virš priešo kontroliuojamos teritorijos. Netrukus bus ir daugiau tokių nuostolių. NATO į medžioklę išleido F-16. Dabar FAB skraidins mažiau (į Ukrainą – red.). Vadinasi, mūsų pėstininkų nuostoliai didės“, – rašė kanalas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(5)
(131)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: