„Buvo dešimt, liko....“ Rusus pasitinka Prezidento brigada  ()

Dažnai atakuoja priešą.


Kareiviai
Kareiviai
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=fu5620mKWhU

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgų Prezidento brigada sumušė Rusijos šturmo brigadą Pokrovsko kryptimi. Operacija buvo vykdoma pasitelkus atakos droną „Vampir“.

Įspūdinga spalio 11 d. filmuota medžiaga buvo paskelbta Ukrainos kariuomenės padalinio „Telegram“ kanale. 

„Sumažinome okupantų šturmo grupę nuo dešimties iki vieno. Paskutinis buvo pribaigtas ryte. That's all, folks!“ – parašė kariškiai.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
7060 4

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

 „That's all, folks!“ – užrašas, naudojamas klasikinių animacinių filmukų „Looney Tunes“ ir „Merrie Melodies“ pabaigoje. 

Pastaba

Ukrainietiškas dronas „Vampir“ yra bendrovės „SkyFall“ sukurtas atakos heksakopteris. Jis buvo specialiai sukurtas kovinėms užduotims ir plačiai naudojamas fronte. Jis gali gabenti iki 15 kg amunicijos, įskaitant termobarinius ir skeveldrinius užtaisus. Pagrindinė jo paskirtis – naikinti priešo gyvąją jėgą ir techniką, įskaitant šarvuotas transporto priemones ir įtvirtintas pozicijas. 

 

„Vampir“ turi šaudmenų numetimo sistemą ir termovizorių, todėl yra ypač veiksmingas naktinėse operacijose. Dronas dažnai naudojamas priešo sandėliams ir įtvirtinimams atakuoti. Pagrindinės savybės: iki 10 kilometrų nuotolis, iki 400 metrų aukštis ir iki 80 km/val. greitis be krovinio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()