Sprendimas priimtas. „Pamatysime Rusijos galą“  ()

Yra daug vilčių.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=889292350050511&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie analitikai įrodinėja, kad Rusijos ekonomikoje jau pradeda kilti rimtų problemų, todėl šalis agresorė ilgai negalės tęsti karo. Kiti, 2025-ieji, okupantams gali tapti dar sunkesni.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas rezerve, karo ekspertas Petro Černikas „24 kanalui“ sakė , kad pritaria šiai nuomonei. Yra daug vilčių, kad padėtis Rusijoje taps dar sudėtingesnė.

Rusijos ekonomiką galima palyginti su kėde, kuri stovi ant trijų kojų, tačiau jos tokios tvirtos, kad gali pakeisti net keturias. Kalbame apie naftą, dujas ir kitus materialinius išteklius, kurie parduodami užsienyje. Tai, pavyzdžiui, mediena, kviečiai, spalvotieji metalai ir kt.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10760 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

„Kol šis srautas eis į užsienio rinkas, tol rusai gyvuos. Kad Rusijos ekonomika pajustų tikrą skausmą, šie ištekliai turi būti apriboti“, – pažymėjo Černikas.

Ne paslaptis, kad iki 2024 metų pabaigos į Europą parduotų rusiškų dujų kiekis išaugo 17 proc. Be to, jis plaukė per Ukrainos sąjungininkų uostus. Tas pats galioja ir kviečiams. Jų pardavimas, visų pirma per Lietuvos uostus, išaugo 2,5 karto.

„Kai įvyks tikras embargas, tada pamatysime Rusijos galą. Bet mes to dar nematome. Tokia yra tikrovė. Kalbant apie šarvuočių atsargas, rusai savo sandėlius jau ištuštino apie 50 proc. Todėl kitąmet okupantams reikia pertraukos.

 

Tokio pobūdžio sprendimai priimami ne Kyjive, o Vašingtone ir Pekine. Iš dalies Briuselyje ir kai kuriose kitose didžiosiose pasaulio sostinėse. Mano nuomone, sprendimas nutraukti šį karo etapą jau priimtas. Tik klausimas, kokiose pozicijose ir kaip tai bus įgyvendinama“, – pabrėžė Ukrainos kariuomenės atsargos pulkininkas.

Jis pridūrė, kad Rusija niekada nepasieks savo pagrindinio tikslo, nes Ukraina vis tiek sugebėjo išlaikyti savo valstybingumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(187)
(14)
(173)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: