„Visos šio karo pabaigos paieškos yra absoliučiai bevaisės“ (Video)  ()

„Rusija nesustoja.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=889292346717178&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vitalijus Portnikovas paragino ukrainiečius atsikratyti iliuzijos, kad karas greitai baigsis: „Visos šio karo pabaigos paieškos yra absoliučiai bevaisės, nuolat tikinu ukrainiečius, kad jie turi išmokti gyventi kare, kuris nesibaigs. Kaip žmonės gyvena Libane. Jie žino, kad karas tęsiasi, ir neplanuoja jo pabaigos. Ir čia reikia nustoti kurti planus“.

Vitalijus Portnikovas apie tai kalbėjo interviu „Lvіvič“ „ YouTube“ kanale.

„Politikos apžvalgininkas užtikrintai pareiškė: „Jei Rusija nesustoja, reiškia kare ji mato prasmę, nes karas tęsiasi, žmonės mobilizuojasi, keičiasi demografija, sustoja euroatlantinė Ukrainos integracija, investicijų nėra, šalis degraduoja. Nematau jokios priežasties, kodėl Rusija turėtų  nutraukti karo veiksmus, nes Rusijos idėja yra ta, kad Ukraina turi žlugti. Ir kol šis karas tęsiasi, Ukraina kiekvieną dieną senka“.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10760 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

„Tai yra priešo išsekinimo karas. Jei priešas yra mažiau išsekęs nei aš, tai kodėl aš neturėčiau kovoti? Todėl dar kartą sakau, jiems turi ateiti suvokimas. Kai jie manys, kad jų išsekimas yra jiems pavojingesnis nei mūsų, likus metams ar pusantrų iki to jie gali pradėti derybas dėl karo sustabdymo, bet kol taip negalvos, derybų nebus. Tai reiškia, kad karas gali tęstis ateinančius dešimt metų, kaip tai buvo  ir anksčiau“, – ukrainiečiams aiškino Vitalijus Portnikovas.

 


 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(10)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: