„Ko jūs spiegiat? Iki 2024 m. pabaigos...“ Dėjo apie lietuvių bestuburiškumą  ()

Ukrainoje jų daugėja.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© 3 окрема штурмова бригада (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=512978675020090&set=pcb.512978725020085

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lrytas.lt korespondentas Vygandas Trainys savo „Facebook“ paskyroje rašo apie Šiaurės Korėjos paramą Ukrainai ir lietuvių bestuburiškumą.

„Pranešama, kad Ukrainoje šiuo metu yra keli tūkstančiai Šiaurės Korėjos kareivių ir šios diktatoriškos šalies karo instruktorių, karinės inžinerijos specialistų. Dabar vyksta bendros treniruotės su rusais, korėjiečiai teikia jiems pagalbą logistikos sferoje, instruktuoja, kaip elgtis su ginklais, šaudmenimis, pristatomais iš Š. Korėjos ir t. t., turint tikslą dar iki 2024 metų pabaigos dislokuoti Šiaurės Korėjos pajėgas fronto linijoje, kas padėtų rusams permesti daugiau savo rezervų tolesnei invazijai.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
10064 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Nesuprantu, kodėl pritilo tie Rusijai parankų kursą nuolat skleidžiantys Lietuvos politikieriai, „visuomenininkai“, kurie rėkė, šaukė, staugė, kokia bus katastrofa mūsų valstybei, jeigu ateityje ji pagal daugiašalį NATO susitarimą (kartu dalyvaujant, prisidedant daugeliui NATO valstybių), dalyvautų kariniuose mokymuose Ukrainoje? Kurie kliedėjo ir dezinformavo, kad tokiu atveju Lietuvos nebegintų NATO?

Kodėl jūs nesipiktinate dabar, kai susivienijusios diktatūros perženginėja kokias tiktai nori linijas, besityčiodamos iš demokratinio pasaulio? Kodėl skleidžiate skaldančias, agresoriams parankias nuotaikas, pučiate nieko bendro su tiesa neturinčius apokaliptinius burbulus, esą parama Ukrainai (netgi mokymų forma ar pan.) sukels kone pasaulinį karą?

 

Kodėl, demonstruodami baimės, nuolaidžiavimų, bestuburiškumo ir neveiklumo (taigi, Rusijai labai naudingas) kryptis, jūs užsimerkiate prieš vis labiau aktyvėjančias diktatūras, kai Šiaurės Korėja jau ne tik savo instruktorius yra atsiuntusi į okupuotas Ukrainos teritorijas, bet ir kareivius?

Kodėl spiegiate apie „eskalacijas“, kuomet Lietuva, Vakarai pasiūlo bent kiek ryžtingesnius žingsnius? Kodėl gulatės kryžiumi prieš tokias iniciatyvas vos pirminių jų aptarimų stadijose, bet tuo pačiu prisipilate į burnas vandens, kai veiksmų imasi pačios diktatūros, realiai grasinančios visai planetai, siekiančios įtvirtinti tarptautinius karo nusikaltimus, juos tęsti, išplėsti užgrobtas teritorijas?“ – rašo Trainys.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(11)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: