„...kartu su Rusijos kariais.“ Didelis skandalas. Kas vyksta  ()

Sužinojo visai neseniai.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© DW на русском (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=T6xVgoFDbdE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos gynybos ministerija pradėjo patikrinimą dėl savo kariškių dalyvavimo CISM varžybose, kuriose dalyvavo rusai.

Apie tai rašo „Bild“.

Leidinys pažymi, kad nors karių sporto asociacijos šaudymo iš lanko varžybos vyko dar vasarį, apie rusų dalyvavimą sužinota visai neseniai, paviešinus oficialias nuotraukas.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10760 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Apdovanojimo ceremonijoje aštuoni Rusijos kariai pozavo šalia septynių Bundesvero karių, tarp kurių buvo ir Vokietijos delegacijos vadovas pulkininkas leitenantas Christianas Lützkendorffas.

Remiantis „Bild“ tyrimu, Bundesvero kariai buvo nufotografuoti su Rusijos kariais per du vėlesnius CISM renginius, net ir po „netinkamų“ nuotraukų vasario mėnesį. Visų pirma, 79-ojoje CISM Generalinėje asamblėjoje gegužės mėnesį Tanzanijoje ir CISM krepšinio čempionate birželį Serbijoje.

 

Anksčiau pranešta, kad „Bild“ gavo dokumentą, kuriame teigiama, kad Vokietijos kariuomenė Ukrainos gynybos pajėgoms nebeperduos „sunkios karinės technikos“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(5)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: