„Yra dokumentas.“ Drebinantis pareiškimas  ()

Gavo dokumentą.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Military Wolf (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=_5AH98qnNYo

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokiečių leidinys „Bild“ gavo dokumentą, kuriame teigiama, kad Vokietijos kariuomenė nebeperduos „sunkios karinės technikos“ Ukrainos gynybos pajėgoms.

Tai teigiama leidinio straipsnyje.

Vokietijos gynybos ministerijos dokumente esą rašoma, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų reikmėms į Ukrainą išsiuntus 18 tankų „Leopard 2“, daugiau didelės karinės technikos pristatymų nebus.

Kartu, leidinio duomenimis, Bundesvero žinioje lieka apie 300 vienetų tokios technikos.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
8815 6

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tas pats pasakytina apie pėstininkų kovos mašinas, šarvuočius, savaeiges haubicas ir kitą įrangą.

Kaip pažymėjo „Bild“, Vokietijos gynybos ministerija netiki, kad Ukraina artimiausiu metu galės „pradėti puolimą, kad išlaisvintų savo teritorijas“.

Leidinys pažymi, kad prezidentas Volodymyras Zelenskis neseniai lankėsi Europos šalyse su pergalės plano pristatymu. Tačiau Ukrainos paramos Vakaruose paieškos susiduria su sunkumais, o be Vakarų šalių pagalbos šį planą įgyvendinti bus sunku.

 

Anot „Bild“, Zelenskis tariamai iškėlė du pagrindinius reikalavimus, tame tarpe ir Vokietijos kancleriui Olafui Scholzui. Jis prašo leisti panaudoti Vakarų ginkluotę strateginiams taikiniams giliai Rusijos viduje ir pradėti pagreitintą Ukrainos stojimo į NATO procesą, įskaitant saugumo garantijas Rusijos atžvilgiu.

Pasak žurnalistų, Berlyne šie reikalavimai buvo sutikti be entuziazmo. Scholzas neva vienareikšmiškai nedavė neigiamo atsakymo, bet ir neatsakė teigiamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(21)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()