[ŽT] Sprogi Ukrainos strategija. „Rastas Rusijos Achilo kulnas“  ()

Nauja karo Ukrainoje taktika kelia Rusijai didžiulių problemų.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=888284566817956&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kyjivas savo bepiločių orlaivių atakomis ne kartą smogė Maskvos valdovo Vladimiro Putino šaliai tiesiai į paširdžius. Ilgą laiką Ukrainos atakų centre už fronto linijos buvo naftos perdirbimo gamyklos. Tačiau dabar Kyjivas, tęsdamas agresyvų karą, vis dažniau pereina prie naujos sprogiosios strategijos, kad padarytų rimtos žalos Rusijai.

Vykstant Rusijos agresijos karui, Ukraina vis dažniau taikosi į svarbius V. Putino amunicijos sandėlius, rengdama bepiločių orlaivių atakas. Nuo vasaros pabaigos Ukraina suintensyvino atakas prieš amunicijos sandėlius Rusijoje ir Maskvos kontroliuojamose Ukrainos teritorijose. Jie yra būtini Rusijos ginklų ir artilerijos sistemų ugnies palaikymui kare Ukrainoje.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
6842 4

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Naujosios Ukrainos strategijos sėkmė atskleidžia Rusijos Achilo kulną, rašo „Frankfurter Rundshau“. Ir vis dėlto Kyjivo išpuoliai prieš amunicijos bazes tikriausiai galėtų būti dar pragaištingesni, jei Vakarų valstybės, tokios kaip Vokietija ar JAV, nebūtų sutrukdžiusios jų puolimui ir vietoj to galėtų panaudoti savo ginklus tolimoms atakoms už savo sienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(4)
(107)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: