„Tai žalingiausias veiksmas iš visų įmanomų.“ Propagandistai tiesiog pamišo. Prasidėjo chaosas Rusijos armijoje  ()

Rusija šovė sau į koją.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=886031577043255&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiariosios „Discord“ socialinės platformos užblokavimas Rusijoje sukėlė didžiulių problemų ginkluotosioms pajėgoms, kurioms populiarioji programėlė buvo viena iš pagrindinių C4I (Command, Control, Communication, Computing And Intelligence) sistemos sudedamųjų dalių, praneša „Wirtualna Polska“.

Informacija yra esminis karo elementas, tačiau tik tuo atveju, jei ji yra naujausia. Pavyzdžiui, informacija apie tai, kad aptiktas, tarkime, pagrindinis taikinys, pavyzdžiui, „Patriot“ arba S-300 baterija, iš žvalgybinio drono piloto turi kuo greičiau patekti į valdymo centrą, kuris gali greitai perduoti, tarkime, balistinių raketų paleidimo įrenginio koordinates.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10757 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Šiuo atveju labai svarbus greitis, nes minėtų sistemų operatoriai žino, kad, norėdami išgyventi, jie turi nuolat judėti ir negali per ilgai užsibūti vienoje vietoje. Esant klasikiniam informacijos srautui, ataką į taikinio aptikimo vietą galima įsakyti surengti per kelias valandas ar net dienas. Dėl to, pavyzdžiui, paleista balistinė raketa pataikys jau į tuščią lauką.

Dabar paaiškėjo, kad Rusijos karo tinklaraštininkai daug skundžiasi, kad „Discord“ blokada apsunkina jų darbą ir Rusijos bepiločių orlaivių operatoriams teko grįžti prie neefektyvių 2022 m. kovo mėn. darbo metodų. Rusams tai kelia problemų, nes dronai realiuoju laiku transliavo vaizdo įrašus į vadavietę.

 

Kaip teigia X platformoje aktyviai apie karą Ukrainoje informuojantis naudotojas WarTranslated, rusų propagandistai išreiškė didžiulį nusivylimą dėl „Discord“ blokavimo ir apibūdino tai kaip „žalingiausią veiksmą iš visų įmanomų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(1)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: