„Į karą stoja nauja šalis.“ Skelbia Zelenskis. „Reaguosime“  ()

Prezidentas skelbia neramią žinią.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=890858766560536&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėja iš esmės įsitraukusi į karą Ukrainoje, pareiškė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis. Prezidentas sakė gavęs „nuodugnią analizę, kas padeda Rusijai jos agresyviame kare“.

„Ukrainos prezidentas Zelenskis sakė, kad jo kariuomenės pareigūnai jį informavo, kad Šiaurės Korėja iš esmės dalyvauja kare“, – pirmadienį (spalio 14 d.) pranešė „Reuters“. 

Volodymyras Zelenskis skelbia apie Šiaurės Korėjos „iš tikrųjų įsitraukimo į karą“ perspektyvą:

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
8815 6

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Reaguosime taip staigiai, kiek reikės, kad apsaugotume Ukrainą“, – patikino prezidentas.

„Ukrainos gynybos žvalgybos tarnyba ir užsienio žvalgybos tarnyba pateikė nuodugnias analizes, kas padeda Rusijai jos agresyviame kare prieš Ukrainą – kariniu, ekonominiu ir politiniu požiūriu, tiek atvirai, tiek slaptai“.

Jis pridūrė, kad buvo aptarti būtini žingsniai, „kurių mes ir mūsų partneriai turėtume imtis, kad susilpnintume šiuos nusikalstamus susivienijimus“.

 

Neseniai Ukrainos partizaninio judėjimo SROK atstovai atskleidė, kur yra trys poligonai, kuriuose treniruojasi Šiaurės Korėjos kariai. Kariškiai treniruojasi prižiūrimi rusų okupuotoje Donecko srities dalyje Mariupolio srityje.

Pareiškime partizanai pabrėžė, kad su Šiaurės Korėjos kariais bus elgiamasi lygiai taip pat, kaip su „rusų okupantais ir kolaborantais“. Jie natūraliai taps jų karinių veiksmų taikiniu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()