Jis pirmą kartą pasirodė danguje. „Panika tarp rusų“ (Foto)  ()

Rusai jų labai bijo.


M-21 Stick
M-21 Stick
© Ekrano kopija | https://x.com/wartranslated/status/1845812977162682394/photo/1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgos iš vienos šalies kompanijų gavo naują galingą kovinį droną. Jis gali greitai ir efektyviai pašalinti Rusijos šarvuotąsias pajėgas ir net oro gynybos sistemas.

Ukraina dabar vis daugiau dėmesio skiria bepiločiams orlaiviams. Šiuose mažuose įrenginiuose, kurie puikiai atlieka savo paskirtį kare, yra didžiulis potencialas.

Naujausia informacija rodo, kad kasdien kariuomenė fronte disponuoja per 10 000 bepiločių orlaivių. Tai didžiulis skaičius. Įdomu tai, kad jis nuolat didinamas. Skaičiuojama, kad nuo šių prietaisų smūgio kasdien gali žūti keli šimtai Rusijos karių.

[EU+Kuponai] „Techtober Blowout 2024“ išpardavimas! Mini PC, energijos stotelės, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
3149 2

„Techtober Blowout 2024“ išpardavimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

2) „MINIX Z100-0dB“ - mini PC, 16+512GB, WiFi6 ir kt.

3) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

4) „SolarPlay Q2501“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2160Wh, LiFePO4

Išsamiau

Ukrainos kariuomenė pasigyrė nauju ginklu – labai įdomiu dronu-kamikadze. Įrenginys dėl savo konstrukcijos prasmingai pavadintas M-21 „Stick“. Tai iš tikrųjų yra labai pailgas ir sparnuotas sviedinys. Jis skirtas greitai ir efektyviau neutralizuoti visų tipų Rusijos kovines mašinas ir pėstininkų grupes.

Ukrainos bendrovės „United Military Solutions“ suprojektuotas ir pagamintas dronas gali nuskrieti iki 70 kilometrų, o misijas gali atlikti iki valandos. Tai reiškia, kad orlaivis gali būti išsiųstas į misiją virš Rusijos okupuotų teritorijų ir ilgai ieškoti taikinio, o jį radęs gali prasibrauti pro Rusijos elektroninio karo sistemas ir jas sunaikinti.

 

 

M-21 „Stick“ yra mažas, bet galingas dronas su dviem kameromis. Viena yra standartinės HD kokybės, o kita aptinka objektus infraraudonaisiais spinduliais. Dėl šios priežasties prietaisas gali veikti tiek dieną, tiek naktį. M-21 yra labai tylus, nes varomas elektriniu varikliu. Jis leidžia skristi 50-70 kilometrų per valandą greičiu.

M-21 „Stick“ gali vykdyti misijas giliai į Rusijos teritorijas, pavyzdžiui, Kursko srityje. Dronas gali tiesiogiai atakuoti kuro ir ginklų sandėlius, taip pat karių grupes ir logistikos centrus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(1)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()