[ŽT] Galutinis Putino tikslas aiškus. Pasirodė dar nematytos priemonės  ()

Rusija ruošiasi karui. Tuo tarpu Europa norėtų karą pramiegoti.



© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Disposal_of_an_air-dropped_bomb_ODAB-1500_in_Donetsk_Oblast,_2024-10-07_(04).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos užsienio žvalgybos tarnybos (BND) vadovas Bruno Kahlas pareiškė, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos tikriausiai dar šį dešimtmetį bus pasiruošusios karui prieš NATO – tam Rusijai pakaks ir karių, ir technikos. „Putinas ir toliau bandys Vakarų raudonąsias linijas ir toliau eskaluos konfrontaciją“, – sakė Kahlas, pranešė „Politico“.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10757 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Kahlas pabrėžė, kad Rusija savo kariuomenei ir dabar išleidžia daug daugiau nei Europos šalys skiria savo gynybai. Didžiausios Rusijos investicijos yra skirtos būtent į rytinį pakraštį, daliniams prie NATO sienų.

Galutinis Rusijos prezidento Vladimiro Putino tikslas, anot Kahlo, yra „išstumti JAV iš Europos“ ir atkurti praeito amžiaus pabaigos NATO sienas, taip sukuriant „Rusijos įtakos sferą“ ir sukuriant naują pasaulio tvarką. Dar vienas akivaizdus Kremliaus tikslas – suskaldyti Vakarus, kad Europa negalėtų pasiruošti apsiginti.

 

Kahlas pareiškė, kad Maskvos pasirengimas naudoti hibridines ir slaptas priemones pasiekė dar nematytą lygį. Be to, Rusija stiprina savo šnipinėjimo pajėgumus Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(23)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: