„Atvyksta 10 000 armija.“ Kas vyksta Ukrainoje  ()

Oleksandras Kovalenko mano, kad kariai iš Šiaurės Korėjos nebus pirmose fronto gretose dėl kalbos barjero, tačiau jie gali būti universalūs.


Šiaurės Korėjos kariuomenė
Šiaurės Korėjos kariuomenė
© Stefan Krasowski (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:S-125_Pechora_-_North_Korea_Victory_Day-2013_01.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sklindant gandams, kad Rusija ir Šiaurės Korėja pereina į kitą diplomatinių santykių etapą ir kad Kim Jong Unas siunčia Šiaurės Korėjos karius kariauti į Ukrainą, karo ekspertai abejoja, ar jie tikrai kovos.

Komentuodamas gandus, „Informacinio pasipriešinimo“ apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko pažymėjo, kad greičiausiai „svečiai“ iš Šiaurės Korėjos bus užnugaryje arba laikinai okupuoto Krymo teritorijoje.

Kovalenkos teigimu, Šiaurės Korėjos atvyks specialistai, kurie užsiims išminavimu, įtvirtinimų statyba ir kt.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
6848 4

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Jo nuomone, gandai, kad iš Šiaurės Korėjos atvyks artilerijos ar motorizuotųjų šaulių brigados, yra mažai tikėtinas scenarijus.

„Ar bent viena iš OSINT grupių ar stebėjimo grupių, stebinčių amunicijos tiekimą iš Šiaurės Korėjos į Rusiją, pastaruoju metu užfiksavo 10 000-20 000 personalo judėjimą su tankais ir artilerija? Ne“, – sakė Kovalenko.

Jis priminė, kad kas mėnesį rusai netenka apie 35 000 kareivių, mobilizuoja 35 000-40 000 o apie 25-20 % nuostolių kompensuoja grįžę sužeistieji. 10 000 Šiaurės Korėjos karių problemos neišspręs. Jei jiems pavesta ginti vieną vietą, kyla klausimas, kurią. Kovalenko pasiūlė, kad tai galėtų būti Kursko sritis.

 

Tačiau jis mano, kad Šiaurės Korėjos kariai galėtų pakeisti Rusijos karius kur nors laikinai okupuotose teritorijose, pavyzdžiui, Kryme, kairiojo kranto Chersono regione, ar Zaporižios regione, kur galėtų atlikti karinės politikos funkcijas.

Šiaurės korėjiečiai greičiausiai nekovos pirmose fronto gretose, nes šiuose daliniuose svarbus bendravimas, o Šiaurės Korėjos kariai tikriausiai moka tik korėjiečių kalbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(5)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()