Ten buvo daugybė naikintuvų. Atskleista didžiulė Rusijos paslaptis. Ukraina smogė iš karto (Video)  ()

Vieta pasirinkta neatsitiktinai.


Asociatyvus pav.
Asociatyvus pav.
© a_scarcy (Pixabay Content Licence)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Adygėjos aerodromas, esantis netoli Krasnodaro ir netoli Juodosios jūros pakrantės, yra maždaug už 400 km nuo fronto linijos. Nepaisant tokio atstumo, ukrainiečiams vis tiek pavyko surengti sėkmingą objekto puolimą. Anksčiau sklandė gandai, kad tai buvo mokymo bazė, tačiau palydovinės nuotraukos šį teiginį paneigia.

Adygėja pasirodė esanti vieno iš naujausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įvykdytų išpuolių prieš Rusiją taikinys. Vieta pasirinkta neatsitiktinai, nes šioje vietovėje yra viena iš Rusijos Federacijos karinių bazių. Iš pradžių manyta, kad ten įsikūrusi karinė mokykla, tačiau palydovinės nuotraukos rodo, kad ukrainiečiai smogė daug vertingesniam objektui – bazei, kurioje surenkami svarbūs orlaiviai.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
9965 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Adygėjos vietos valdžia patvirtino, kad į aviacijos bazę smogė Ukrainos tolimojo nuotolio bepiločiai orlaiviai, kurie nuskrido apie 400 km. Taip pat pranešta, kad dėl apšaudymo kilo gaisras, be to, kalbama apie „kažko labai svarbaus“ sunaikinimą, rašo „Defence Express“. Tai esą patvirtina faktas, kad valdžios institucijos nusprendė evakuoti greta oro uosto esančio kaimo gyventojus.

Dabartinėse Europos kosmoso agentūros pateiktose palydovinėse nuotraukose matyti, kad Adygėjos oro uostas dabar yra karinis objektas. Taip pat žinoma, kokie orlaiviai buvo dislokuoti objekte prieš apšaudymą. Leidinys „Defense Express“ rašo, kad iš kosmoso gautose nuotraukose matyti Su-30, Su-45 ir Su-35. Tačiau bazėje nepastebėta nė vieno treniruočių lėktuvo L-39, be to, visi minėti Su naikintuvai turi mėlyną kamufliažą, t. y. kamufliažą, kurį lėktuvai naudoja priešakinėse fronto linijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(1)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()