Naujausia informacija. „Liko 2 kilometrai“  ()

Puola iš trijų pusių.


Asociatyvus stop kadras
Asociatyvus stop kadras
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=_r-KlbJ26NQ

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešo pajėgos yra tik už 2 kilometrų nuo Kurachovo apylinkių Donbase. Apie tai pranešė Vokietijos karo analitikas ir žurnalistas Julianas Röpcke, kuris rugsėjo mėnesį lankėsi šiame mieste ir nufilmavo reportažą iš įvykio vietos. 

Spalio 15 d., Röpcke paskelbė naują informaciją apie Kurachovą, paskelbęs įrašą BILD socialiniame tinkle. 

Iki 2022 m. pradžios Kurachove gyveno 18 tūkst. žmonių. Tačiau rugsėjį, kai Röpcke lankėsi mieste, Putino armija buvo tik už 8 kilometrų nuo miesto. Per porą savaičių priešas padarė didelį proveržį, užėmė Ostrovskoje ir pasiekė Kurachovo užtvanką. Dabar priešas yra tik už 2 km nuo Kurachovo ir toliau puola miestą, nepaisant didelių karinės technikos ir gyvosios jėgos nuostolių. 

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
9964 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Per pastarąjį mėnesį priešui pavyko įveikti 6-7 kilometrus. Jie žengia į priekį labai siaura juosta. 

Karo ekspertas Andrijus Kovalenko mano, kad priešas atakuos Kurachovą iš priekio. Kremlius miestui užimti mes ir karinę techniką, ir gyvąją jėgą miestui. 

 

Karo analitikas Ivanas Stupakas mano, kad priešas bandys priversti Ukrainos kariuomenę pasitraukti iš miesto be kovos, užkirsdamas pagrindinį tiekimo kelią. 

Dar rugsėjo mėnesį mieste liko iki 2 000 vietos gyventojų. Priešas nuolat bombarduoja miestą iš aviacijos. Rusijos armija puola Kurachovą iš trijų pusių: nuo Vuhledaro, Krasnogorivkos ir Donecko. Daug pastatų Kurachovo mieste jau sugriauta aviacinėmis bombomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(10)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: