„Pažvelkime tiesai į akis! Ten daug „ždūnų“.“ Rusas staigiai praregėjo  (1)

Per daug proukrainietiškų gyventojų.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=891705226475890&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-karo korespondentas iš Kremliaus baseino Semionas Pegovas naujame interviu užsiminė, kad Rusijai jau gana užgrobtų Ukrainos teritorijų.

Apie tai praneša Dialog.UA.

Pegovas pradėjo tvirtinti, kad Rusijos armija neva „neturi tikslo užimti Kyjivo“. Be to, jo teigimu, okupuotose Ukrainos teritorijose yra per daug proukrainietiškų gyventojų (vadinamųjų „ždūnų“), o tai gali kelti pavojų Rusijos Federacijai.

„Pažvelkime tiesai į akis! Dabar mes paėmėme, aneksavome... dalį Zaporižios teritorijų, Chersono sritį... Ar mums pavyko, grubiai tariant, suvirškinti proukrainietiškus Chersono regiono ir Zaporižios gyventojus ir padaryti juos mūsiškiais? Nesu tikras! Jie šneka kalba, kurios mes gerai nesuprantame, jie ir toliau tai daro iš principo! Prireiks dar daug metų, kol jie taps mūsų. Daug keliauju po teritorijas (Rusijos ginkluotųjų pajėgų užgrobtos Ukrainos – red.), ten automobiliai su ukrainietiškais numeriais, ten taip vadinami „ždūnai“. Mes jų dar „nesuvirškinome“, tai kaip mes būtume suvirškinę Kyjivą?“ – sakė Pegovas.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
7357 4

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

 

Jo teigimu, tokio proukrainiško miesto kaip Kyjivas užėmimas gali tapti „spąstais“ Rusijai.

„Įsivaizduokite, mes aneksuosime tokį miestą per vieną dieną. Ar esame pasirengę priimti šiuos žmones į savo šalį. Manau, kad ne“, – sakė propagandistas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(2)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: