[ŽT] Bręstanti tragedija. Ukrainiečiai išgirdo blogą pranašaujantį įsakymą  ()

Kupjanske anksčiau gyveno apie 27 tūkstančius žmonių.



© President Of Ukraine | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:President_Volodymyr_Zelenskyy_congratulated_the_Defenders_of_Ukraine_on_1_October_2024_-_70.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų puolimas Ukrainos rytuose nesustoja. Per pastaruosius du mėnesius rusai užgrobė 5,5 kartus daugiau teritorijos nei per visus 2023-iuosius. Ukrainiečių padėtis yra bloga. Dabar Ukrainos gynėjai stengiasi tik sukelti kiek įmanoma didesnius nuostolius rusams ir saugiai trauktis, nes laikyti gynybines linijas vietomis yra beprasmiška.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
9964 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kupjansko gyventojai išgirdo įsakymą, kurio baiminosi – nurodyta evakuoti miestą ir dar tris gretimas gyvenvietes. Dabar jau akivaizdu, kad rusai prie miesto artėja iš šiaurės ir pietų. Galbūt jie bandys apsupti šį Charkivo srities miestą. Bet greičiausiai jie tiesiog jį sunaikins, kaip ir daug kitų gyvenviečių anksčiau.

 

Prieš karą Kupjanske gyveno apie 27 tūkstančius žmonių. Apie 80 % jų – etniniai ukrainiečiai. Tai, aišku, nėra taip svarbu, nebent dar yra tokių, kurie mano, kad Rusija bando okupuoti tik tas vietas, kur rusai sudaro daugumą. Daug Kupjansko gyventojų išvyko savanoriškai, kai pajuto, kad artėja frontas. Bet daug teks iškeldinti dabar.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: