„Pandoros skrynia“ atverta. „Jie sugriaus šią sistemą“ (Video)  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas atvėrė „Pandoros skrynią“.



© Правительство России (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=WGoRQ0USzLA

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas atvėrė „Pandoros skrynią“, kai pradėjo masiškai verbuoti kalinius iš Rusijos kalėjimų į savo armiją. Šie žmonės galiausiai padarys galą jo režimui. Tokią nuomonę interviu išsakė garsus rusų rašytojas, politinis emigrantas Dmitrijus Bykovas, praneša Dialog.UA.

Bykovas įsitikinęs, kad į Rusiją galiausiai ateis nauja didelė revoliucija, panaši į tą, kuri sunaikino Rusijos imperiją 1917 m. Ir šį kartą pagrindiniu sukilimo smuiku gros kaliniai, kuriuos Kremlius taip nerūpestingai paleido ir metė į karą.

[EU+Kuponai] „Techtober Blowout 2024“ išpardavimas! Mini PC, energijos stotelės, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
3872 2

„Techtober Blowout 2024“ išpardavimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

2) „MINIX Z100-0dB“ - mini PC, 16+512GB, WiFi6 ir kt.

3) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

4) „SolarPlay Q2501“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2160Wh, LiFePO4

Išsamiau

„Kas padarė revoliuciją? Ją padarė tie, kurie grįžo iš frontų. Tada (1917 m. – red.) padarė neraštingi valstiečiai, gana laukiniai vaikinai. Šiandien ją darys kaliniai, jie ir yra tie gilieji Rusijos žmonės. Rusijos armija daugiausia susideda iš jų. Ir tai žmonės su išpūsta savigarba... Ir tai taip pat skatina propaganda. Jie grįžta. Jie supranta savo vietą šioje tikrovėje. Jie sugriaus šią sistemą. Tai yra klasikinis atvejis. Jei ilgą laiką neapykanta apkrausite negatyviausią visuomenės dalį, ši neapykanta neapsiribos Ukraina. Jie sugrįš, tai ir yra visas košmaras. Ir jie turės žiūrėti į akis tiems, kurie juos ten pasiuntė.. Ir šiose „spoksojimo“ varžybose visiškai aišku, kas laimės. Rusija nesugebės pasiekti pergalės išoriniame fronte, tai jau akivaizdu. Tačiau pergalė vidaus fronte, žinoma, priklausys kaliniams“, – sakė Bykovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(6)
(88)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: