„Didysis Rusijos priešas.“ Demonstruoja savo raumenis. Galingi vaizdai (Foto)  ()

Japonijos savigynos pajėgos surengė didelio masto pratybas. Tokiu būdu Japonija Maskvai ir Pekinui norėjo pasiųsti aiškią žinią, kad yra visiškai pasirengusi ginti šalį.


Japonijos V-22 Osprey
Japonijos V-22 Osprey
© Ekrano kopija | https://x.com/Roni_Sont/status/1846083710011297806

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Japonija labai ilgą laiką konfliktuoja su Rusija dėl Kurilų salų, o pastaruoju metu horizonte atsirado naujų problemų – šį kartą su Kinija, kuri vis dažniau mini Taivano užkariavimą. Tekančios saulės žemė, kaip JAV ir Taivano sąjungininkė, pradėjo intensyviai ginkluotis, siekdama efektyviai apsiginti nuo priešo ir padėti sąjungininkams.

Japonijos savigynos pajėgos pastaraisiais mėnesiais pradėjo intensyvius mokymus naudodama karo laivus, lėktuvus ir bepiločius orlaivius.

Prieš kelias dienas Kisarazu oro uoste buvo surengtas „dramblių pasivaikščiojimas“, t. y., masinis vieno tipo lėktuvų pakilimas. Šiuo atveju tai buvo aštuoni  konvertoplanai (tiltrotor) V-22 „Osprey“.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
10711 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šie lėktuvo ir sraigtasparnio hibridai gali pakilti ore praktiškai iš bet kurios vietos.

 

„Dramblių pasivaikščiojimas“ – tai jėgos demonstravimas, parodantis pasirengimo lygį, personalo mokymą ir didžiulę karinę galią. Per trumpą laiką į kilimo ir tūpimo taką atkeliauja daug lėktuvų, pasiruošusių pakilti. Tai reikalauja aukštų pilotų įgūdžių.

 

 

„Dramblių pasivaikščiojimai“ dažnai rengiami Jungtinėse Valstijose. Toks manevras prasidėjo Antrajame pasauliniame kare, kai dideli sąjungininkų bombonešių oro laivynai dalyvaudavo atakose, kuriose būdavo iki 1000 orlaivių. Tų įvykių liudininkai sakė, kad tai atrodė tarsi drambliai, einantys į girdyklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()