„Semia visus.“ Ukraina priversta. Kas vyksta (Video, foto)  ()

„Vykdo 20-30 kartų per dieną.“


Ukrainos žemėlapis
Ukrainos žemėlapis
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=DJSKaLy1FTE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charkivo  apskrities administracijos vadovas Olehas Sinegubovas žurnalistams sakė, kad dėl blogėjančios karinės padėties priverstinai evakuojami visi Charkivo srities Kupjansko, Kurilivsko, Kondrašovo ir Petropavlovsko gyvenviečių civiliai gyventojai.

Sinegubovas pabrėžė, kad Charkivo srities šiaurėje fronto linija „yra stabili, nepaisant priešo bandymų pralaužti gynybos liniją“. Kalbant apie Kupjansko kryptį srities rytuose, čia padėtis sudėtingesnė: Rusijos ginkluotosios pajėgos puolamuosius veiksmus vykdo „20-30 kartų per dieną“.

[EU+Kuponai] „Techtober Blowout 2024“ išpardavimas! Mini PC, energijos stotelės, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)
3897 2

„Techtober Blowout 2024“ išpardavimas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

2) „MINIX Z100-0dB“ - mini PC, 16+512GB, WiFi6 ir kt.

3) „Wanbo X5“ - 1080P, 1100 ANSI, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 9.0 vaizdo projektorius

4) „SolarPlay Q2501“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2160Wh, LiFePO4

Išsamiau

Priėmėme sprendimą dėl privalomos visų civilių gyventojų evakuacijos iš kai kurių gyvenviečių, ypač Kupjansko miesto, Kondrašovkos, Kurilovkos, Petropavlovkos ir kitų gyvenviečių. Padėtis Kupjansko karine kryptimi blogėja, ir mes negalime ten užtikrinti šildymo sezono, aprūpinimo elektra, humanitarinės pagalbos“, ­– sakė valdininkas. 

Taip pat paskelbta apie priverstinę šeimų su vaikais evakuaciją Iziumo rajono Borovskio gyvenvietėje.

 

Sinegubovas pridūrė, kad pirmiausia evakuacija susijusi su rytinės Kupjansko dalies gyventojais: Kupjansko-Uzlovojos kaimu, Kupjansko-Sortirovočno stotimi, tačiau kartu užsiminė, kad netrukus bus evakuoti ir vakarinės, pagrindinės rajono centro dalies gyventojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(9)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()