„400 granatų.“ HIMARS pašėlo (Video)  ()

Šeštą kartą per aštuonis mėnesius Rusijos kariai susirinko į pratybas geriausių Ukrainos raketų diapazone.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© UNITED24 (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=j558aPLkW0U

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kasetinės amunicijos atakas viename iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų poligonų okupuotoje Zaporižios srities teritorijoje.

„Forbes“ žurnalistai rašo, kad per pastaruosius 8 mėnesius tai jau 6-as kartas, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogia poligonui su okupantais.

Vaizdo įrašas pasirodė prieš dieną ir, greičiausiai, patys įvykiai vyko šią savaitę kažkur Zaporižios srities pietuose.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
10701 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ukrainos žvalgybinis dronas poligone pastebėjo iki 20 įsibrovėlių. Koordinatės buvo perduotos 27-ajai raketų ir artilerijos brigadai, kuri yra ginkluota HIMARS MLRS.

Įrenginys smogė viena M30/31 raketa, kuri buvo prikimšta 400 granatų. Raketa tiksliai pataikė į taikinį, tai užfiksavo žvalgybinis dronas.

Putino armija reguliariai rengia karines pratybas zonoje, kurią pasiekia raketos, kurias Vakarai perdavė Ukrainai. Rizikinga praktika rodo profesionalumo trūkumą armijoje, kuri Ukrainoje kasdien praranda daugiau nei tūkstantį vyrų.

 

2024 metų rugsėjį Donecko Petrovskio rajone HIMARS smogė poligonui, kai buvo likviduota mažiausiai 13 okupantų. Nuo 2024 metų vasario Ukrainos ginkluotosios pajėgos dažnai smogė okupantų poligonams.

Visa okupuota Ukrainos teritorija yra raketų M30/31 diapazone. Kyjivo žvalgybiniai dronai nuolat budi.

Ši dinamika veikia ir prieš ukrainiečius. Visa Ukraina yra Rusijos dronų ir raketų diapazone. Praėjusį mėnesį Rusijos antskrydis Ukrainos mokymo bazei Poltavoje nusinešė 53 gyvybes. Tačiau yra daug daugiau įrodymų apie Ukrainos smūgius Rusijos šauktiniams, nei apie Rusijos smūgius ukrainiečiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(4)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: