„Partizanai įsiskverbė į Maskvos priemiesčius. Fiksuojama „Pancir-S1““ (Foto)  ()

Siekiama užtikrinti didesnę aprėptį.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© soultrain (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/buildings-skyscrapers-towers-6571901/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijos judėjimą stebinti partizanų grupė „Ateš“, šukuodama Maskvos priemiesčius, padarė įdomių išvadų. Jai pavyko aptikti iki šiol nežinomą priešlėktuvinės gynybos sistemos „Pancir-S1“ buvimo vietą.

Pasak „Ateš“, po neseniai sėkmingai įvykdytų ukrainiečių smūgių Rusijos gilumoje šios šalies vadovybė nusprendė sustiprinti pastangas apsaugoti svarbiausius pramoninius, administracinius ir karinius objektus. Maskva taip pat jau kelis mėnesius yra Ukrainos bepiločių orlaivių veikimo zonoje, kur, pavyzdžiui, oro uostuose ne kartą buvo įjungti oro pavojaus signalai.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Manoma, kad sistemos „Pancir-S1“ užtikrins Rusijos sostinės apsaugą nuo bepiločių orlaivių ir galbūt net nuo lėktuvų ir sparnuotųjų raketų, jei būtų surengta ataka naudojant tokią įrangą. Judėjimo „Ateš“ agentai registruoja visus naujus Rusijos priešlėktuvinių sistemų dislokavimo taškus ir nedelsiant perduoda informaciją Ukrainos kariuomenei.

„Pancir-S1“ yra viena iš pirmųjų šiuo metu Rusijos armijoje naudojamų priešlėktuvinės gynybos sistemų. Tai ginklas, kuris buvo įtrauktas į ginkluotę praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje ir šiuo metu yra dislokuotas tiek Ukrainoje, tiek Rusijos teritorijose, kur yra atsakingas už svarbiausių objektų apsaugą. Būtent „Pancir-S1“ saugo Vladimiro Putino žiemos rezidenciją Sočyje, pasirinktas naftos perdirbimo gamyklas ir Rusijos sostinę.

 

Tai darydami rusai vis dažniau renkasi įrengti „Pancir-S1“ sistemas aukštyje, pavyzdžiui, ant pastatų stogų ar specialių bokštų. Taip siekiama užtikrinti didesnę radarų aprėptį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(3)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()