Ir „Storm Shadow“, ir „Taurus“. Gali būti netikėtas posūkis  ()

Svarbi informacija.



© Bundeswehr (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=MddqW9Qj4GE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas mano, kad Ukraina turi galimybę gauti raketas „Storm Shadow“ iš JK, kurių nuotolis yra 560 km, tačiau su sąlyga, kad JAV valdžia tam neprieštaraus. Yra dar vienas būdas tapti tolimojo nuotolio raketų, kuriomis galima smogti giliai į Rusiją, savininku – tai TAURUS iš Pietų Korėjos. Visai gali būti, kad jei Šiaurės Korėjos kariai bus perkelti į Ukrainą kovoti Rusijos Federacijos pusėje, Pietų Korėja Ukrainą aprūpins savo raketomis.

Olegas Ždanovas apie tai kalbėjo savo „YouTube“ kanale.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Karo ekspertas pasidžiaugė svarbia informacija: „Dabar JK karinė vadovybė svarsto klausimą dėl atakų Rusijos Federacijos teritorijoje, beje, ji turi „Storm Shadow“, kurių nuotolis yra 560 km, taigi, jei jie priims šį sprendimą ir Baltieji rūmai tam neprieštaraus arba užmerks akis, tada galėsime gauti 560 km „Storm Shadow“ ir atitinkamai smogti visu jų pasiekiamumo gyliu per Rusijos Federacijos teritoriją“.

Po to Olegas Ždanovas išsakė įdomią prielaidą: „Pietų Korėja neseniai pademonstravo raketą TAURUS. Pasirodo, jie gali ją pagaminti, jie ją eksploatuoja. Dabar Vokietija įkliuvo, pasiteisinimai, kad ji turi mažai šių raketų ir kad dabar jų negamina, nebeveiks. Pietų Korėja bandymų poligone pademonstravo kaip naudoja TAURUS raketą, kurios nuotolis yra 560 km. Pademonstravo jėgą po agresyvių Šiaurės Korėjos išpuolių. Šiaurės Korėjos armijos pasirodymas gali padėti mums gauti tokių raketų.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(5)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: