Stulbinanti spec. operacija. „400 hektarų ir patyrę kariai.“ Įvyko galingas smūgis  ()

Įvyko spec.operacija.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=892975623015517&set=pcb.892975663015513

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-21 Stulbinanti spec. operacija. „400 hektarų ir patyrę kariai.“ Įvyko galingas smūgis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Ukrainos žvalgybos pareigūnai atliko specialią operaciją Charkivo srityje Lipcų srityje, išlaisvindami nuo priešo 400 hektarų miško teritorijos.

GUR karys iš „Artano“ su šaukiniu „Maršalas“ pasidalino šios specialiosios operacijos detalėmis, praneša Ukrainos gynybos ministerijos GUR spaudos tarnyba.

[EU+Kuponas] Aukščiausias lygis. Pasaulinio lyderio fantastiškos kainos elektroninis stalas. Paskutiniai vienetai!
2870

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Jo padalinio užduotis buvo ir puolimo operacijos, ir informacijos apie priešą rinkimas. Pagrindinis tikslas – surasti priešo silpnąsias vietas.

Šioje fronto dalyje priešas neturėjo rimtų įtvirtinimų. Tačiau net ir tokioje situacijoje priešas bandė priešintis. Užpuolikų gretose buvo ne tik mobilizuoti, bet ir patyrę kariai.

Kol kas „Maršalas“ negalėjo įvardyti tikslaus belaisvių skaičiaus, taip pat tų, kurie jau dalyvauja koncerte su Kobzonu. Informacijos rinkimas tęsiamas. Tačiau prieš išsiunčiant priešą į kitą pasaulį, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žvalgybos pareigūnai siūlo jiems pasiduoti.

 

Dar spalio 16 dieną Ukrainos žiniasklaida pranešė, kad Ukrainos pajėgos išvalė nuo priešo 400 hektarų miško Charkivo srityje. Specialiojoje operacijoje dalyvavo kariai iš „Artano“, „Krakeno“ ir tarptautinio legiono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(3)
(89)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: