Netikėta žinia. Į Baltijos šalis skubiai siunčiami NATO kariai. Kas vyksta  (2)

2025 metų pradžioje į Latviją atvyks 600 karių.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Allied Joint Force Command Brunssum (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Colonel_St_Louis_with_2nd_Infantry_Battalion_Troops,_Portugal,_NATO_Trident_Juncture_15_%2822128261904%29.j

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Švedija, kaip viena iš naujųjų NATO narių, aktyviai bando vykdyti savo įsipareigojimus. Geras pavyzdys – sprendimas siųsti karinį kontingentą į Baltijos šalis, kur jis bus vienos iš NATO daugianacionalinių kovinių grupių dalis.

Kaip rašo portalas „Militarnyj“, remiantis Švedijos ministro pirmininko Ulfo Kristerssono pranešimu Briuselyje, Švedija prisijungs prie NATO operacijos „Enhanced Forward Presence“. Švedija prisijungs prie Kanados vadovaujamos daugianacionalinės brigados. Turima informacija rodo, kad 2025 metų pradžioje į Latviją atvyks 600 karių.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
8054 4

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Verta paminėti, kad istoriškai, žlugus SSRS, Švedija turėjo labai gerus santykius su Baltijos valstybėmis, kurios iki šiol naudoja daugybę iš Švedijos gautų ginklų rūšių. Dėl šios priežasties Švedijos sausumos pajėgų siuntimas yra šio ilgalaikio bendradarbiavimo tęsinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(2)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: