[ŽT] „N*chui jie reikalingi.“ Gautas slaptas įsakymas. Bus košmaras (Video)  ()

Davė komandą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© 199 навчальний центр Десантно-штурмових військ ЗС України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LRT žurnalistė Rita Miliūtė pasidalino garso įrašu, kuriame Rusijos armijos vadai duoda nurodymus žudyti į nelaisvę paimtus ukrainiečius.

„UA kariai fronte perėmė RU komandą saviškiams į priekines pozicijas – naikinti ukrainiečius, prieš tai pažadėjus, kad pasidavę į nelaisvę liks gyvi.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
1910 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Čia jeigu kas nors tiki, kad kaip nors kitaip būtų elgiamasi su Ukraina, jeigu jos žmonės pasiduotų. Jei kas nors iki šiol nežino, kaip žudė žmones Bučoj ar Irpinėj“, – rašo Miliūtė.

„Pasiūlykite pasiduoti, garantuokite gyvybę, o po to naikinkit, n*chui jie reikalingi“, – duodami nurodymai okupantams.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(9)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: