[ŽT] Tai buvo pasala. „Jie manė, kad tai ukrainiečiai...“ (Video)  ()

Rusams sunku net savo pačių teritorijoje.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į priekį besiveržiančią Rusijos šarvuočių koloną Kursko srityje užpuolė ukrainiečiai. Prie Liubimovkos kaimo sunaikinta visa Rusijos šarvuočių grupė, skubėjusi atakuoti kairįjį Ukrainos pozicijų flangą. Sunaikinti du šarvuočiai Z-STS „Achmat“, pėstininkų kovos mašina BMP-1, apgadintas vienas BMP-3.

Įdomu, kad sunaikintos technikos įrašu pirmiausia pasidalijo rusai, kurie pasakojo, kad visa tai buvo ukrainiečių turtas. Rusijos propagandistai dėl prastos filmuotos medžiagos kokybės vieną iš nukentėjusių mašinų (BMP-3) netgi atpažino kaip M2 „Bradley“. Savaime aišku, amerikietiškas pėstininkų kovos mašinas „Bradley“ naudoja ukrainiečiai, todėl tai leido jiems manyti, kad į pasalą pateko ne rusai, o Ukrainos kariai.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
1852 1

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

 

Rusai giriasi pergalėmis Kursko srityje. Jie teigia, kad varo ukrainiečius iš okupuotų kaimų. Tačiau tuo pat metu jie patiria milžiniškų nuostolių ir būtent į Kursko sritį pirmiausia atsiveš pastiprinimą iš Šiaurės Korėjos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(69)
(1)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: