Rusų armijoje netikėti įvykiai. „Kyla jūrų pėstininkai ir desantas“  ()

Jūrų pėstininkai ir desantininkai atsisako stoti į mūšį Kursko srityje.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=893856319594114&set=pcb.893857112927368

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariai atsisako vykti į vadinamuosius „mėsos šturmus“ Kursko srityje. Pasitaiko atsisakymo vykdyti įsakymus ir dezertyravimo atvejų.

Apie tai pranešė Rusijos Z šaltinis „Severnyj kanal“, siejamas su Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Sever“ grupe, skelbia Dialog.UA.

Jis pranešė apie „rimtas motyvacijos problemas“ Rusijos ginkluotųjų pajėgų 155-osios brigados jūrų pėstininkų gretose. Šis dalinys dalyvavo įstrigusiame Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolime Kursko krypties šiaurės vakariniame flange. Yra žinoma, kad dalis grupės buvo apsupta Ukrainos gynybos pajėgų.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
1938 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Grupės kariai, nenorėdami dalyvauti aktyviose puolimo operacijose, iškraipo duomenis apie savo sveikatos būklį, klaidindami vadovybę“, – pranešė „Severnyj kanal“.

Pasak jo, panašių problemų turi Rusijos ginkluotųjų pajėgų 11-oji desanto brigada. Šis padalinys yra netoli Russkoje Porečje kaimo, esančio į šiaurę nuo Sudžos miesto. Moralinė ir psichologinė Rusijos armijos kovinė dvasia taip pat yra „žemo lygio“.

 

„Yra dezertyravimo atvejų“, – patikslino kanalas.

Anot jo, Šiaurės Korėjos kariai netrukus gali būti išsiųsti padėti 11-ajai brigadai.

„Jau sklando gandai, kad tuos buriatus greitai pakeis vadinamieji „nauji“ arba „ypatingi“ buriatai“, – rašė Z kanalas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(6)
(112)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: