[ŽT] Žuvo Putino „akys ir ausys“  ()

Labai keista mirtis Rusijos valdžios sluoksniuose.



© Council.gov.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Konstantin_Romodanovskiy_2014.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į pensiją išėjęs aukštas Rusijos pareigūnas, Vladimirui Putinui ir Kremliaus slaptosioms tarnyboms artimas žmogus, Konstantinas Romodanovskis (67 m.), mirė nukritęs nuo savo sodybos laiptų ir susilaužęs kaklą.

Romondanovskis buvo žinomas Sovietų Sąjungos ir Rusijos valstybės tarnautojas, Putino bendražygis, paskutinis Federalinės Migracijos Tarnybos vadovas. Daug metų jis veikė kaip Putino „akys ir ausys“ keliuose vyriausybės departamentuose, ypač Vidaus reikalų ministerijoje. Nors atrodė kaip eilinis valstybės tarnautojas, Romondanovskis buvo žinomas kaip vidinis šnipas – žmogus, kuris tarp biurokratų ieškodavo Putinui nepalankių žmonių.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9275 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Romondanovskis žuvo tiesiog nukritęs nuo laiptų, nors žiniasklaida spėlioja, kad pensininkas galėjo sirgti širdies ligomis, hepatitu C, diabetu. Tuo tarpu žmonės komentaruose spėlioja, kad Romondanovskis galėjo būti nužudytas, nes neabejotinai turėjo informacijos apie daugybę dabartinių politikų, verslininkų ir Rusijos slaptųjų tarnybų darbuotojų.

 

Abejonių dėl nelaimingo atsitikimo istorijos kelia tai, kad tokios „nelaimės“ nutiko keliems žinomiems Rusijos verslininkams ir aukšto rango pareigūnams. Kai kurie nuskendo, kiti – iškrito pro langus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(210)
(12)
(198)

Komentarai ()

Susijusios žymos: