Jų tūkstančiai, jie jau Rusijoje. Nereali Budanovo žinia. Partizanai jau rusų poligone (Video)  ()

Budanovas siunčia perspėjimą.


Stop kadras
Stop kadras
© Militarnyi Videonews (Stop kadras) | https://youtu.be/eoUnPPkdJiA

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Generalinė žvalgybos valdyba paskelbė apie beveik 11 000 Šiaurės Korėjos karių dalyvavimą kare ir paskelbė, tikėtina, pirmąjį jų mokymų Rusijoje vaizdo įrašą.

Apie tai jis papasakojo „The War Zone“.

„Jie bus pasirengę [kovoti Ukrainoje] lapkričio 1 d.“, – sakė generolas leitenantas Kyrylo Budanovas.

Pasak žvalgybos agentūros vadovo, pirmieji 2 600 karių vyks į Kursko sritį sustiprinti grupės, bandančios išstumti Ukrainos karius.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
1938 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

LIGA, remdamasi šaltiniais Ukrainos žvalgyboje, pranešė, kad vienas iš suformuotų Šiaurės Korėjos kariuomenės batalionų taps Rusijos ginkluotųjų pajėgų 11-osios atskirosios oro atakos brigados dalimi. Ją turėtų sudaryti apie 3 000 Šiaurės Korėjos piliečių.

Kariškių šaltiniai teigia, kad Rusijos 11-oji oro desanto brigada šiuo metu kovoja Kursko sektoriuje. Jos nuolatinė dislokacijos vieta yra Ulan Udėje.

Kartu su šiuo pareiškimu vakar internete buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip kariai, panašūs į Šiaurės Korėjos piliečius, treniruojasi Rusijos karinio dalinio teritorijoje. Sprendžiant iš ševrono ant uniformos, mokymai vyksta viename iš Rytų karinės apygardos poligonų.

 

Vaizdo įraše girdimas vieno iš kareivių šauksmas, kurį galima išskirti ir išversti iš korėjiečių kalbos „Google Translate“ kaip „이제 마자“ arba „padarykim tai dabar“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: