Saldus kerštas. „Teleportacija įvykdyta.“ Tris kartus (Video)  ()

Atpildo operacija.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Командування Об'єднаних Сил ЗС України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=857524549736932&set=pb.100064381853653.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teleportaciją į pragarą Rusijos jūrų pėstininkams iš 155-osios Rusijos ginkluotųjų pajėgų brigados surengė Ukrainos desantininkai Kursko srityje.

Kaip rašo „Forbes“, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai atliko atsakomąją operaciją už užpuolikų įvykdytą mirties bausmę devyniems jų ginklo broliams, kurie pasidavė – visi jie buvo bepiločių orlaivių operatoriai.

Karo belaisvių, išėjusių iš slėptuvės sužeistųjų, egzekucija įvyko spalio 13 d. Jie buvo nurengti ir ciniškai nužudyti.

Kitą dieną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 82-osios  ir 95-osios brigadų kariai prie Leonidovo kaimo Kursko srityje apsupo 155-osios jūrų pėstininkų brigados būrį ir šaltakraujiškai sunaikino 3 BTR ir nužudė apie 30 rusų.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9205 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Rusijos ginkluotųjų pajėgų 155-oji jūrų pėstininkų brigada iš Vladivostoko nuolat patiria didelių nuostolių. Nuo plataus masto invazijos pradžios ji buvo papildyta mažiausiai tris kartus po beveik visiško sunaikinimo, o dabar po Vuhledaro perkelta į Kursko sritį.

„Forbes“ taip pat rašo, kad Ukrainos kariuomenė Rusijos jūrų pėstininkus iš 155-osios brigados vadina „išprotėjusiais šunimis“ ir „karo nusikaltėliais“, kurie nuolat ciniškai žudo belaisvius.

„Ukrainiečiams, esantiems prie Kursko, kerštas yra galingas motyvatorius. Galbūt 155-oji jūrų pėstininkų brigada vėl bus sunaikinta“, – rašoma straipsnyje.

 



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: