„Tai žino 20–30 žmonių. Dauguma tyli ir tylės“  (1)

„Blefas yra efektyvus, kai turi planą B.“



© Copernicus (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=cYixZlQzg_E

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šimtai protingų žmonių, kurie branduolinę fiziką supranta, kaip aš suprantu kvantinę mechaniką, rimtai diskutuoja klausimu, ar Ukraina gali ar negali atkurti branduolinių ginklų. Teisingas atsakymas: tai žino 20–30 žmonių, kurių dauguma tyli ir tylės.

Norėčiau papasakoti apie mūsų istoriją. Visi prisimena Janukovyčiaus Juodosios jūros susitarimus. Tačiau niekas neprisimena, kad lygiagrečiai su tuo Janukovyčius pasirašė susitarimą su JAV dėl sodrinto urano likučių išvežimo iš Charkivo. Janukovyčiaus logika buvo paprasta: aš atiduodu Sevastopolį rusams, uraną – amerikiečiams, ir abi pusės mane mylės. Primityvus idiotas, bet visi tai jau žino.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
1899 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

2012 m. buvo dar vienas svarbus momentas: J. Tymošenko jau buvo kalėjime, pasaulis paskelbė apie tai daug pareiškimų, o Janukovyčius pasiekė kelių minučių susitikimą su Obama. Kodėl? Nes tuo metu ne visas uranas buvo išvežtas iš Ukrainos.

Išvadų nebus. Jos ir taip jau yra paviršiuje. Vienintelis dalykas, kurį noriu pasakyti, yra tai, kad blefas yra efektyvus, kai turi planą B.

Savo įžvalgomis feisbuke dalinasi ukrainiečių politologas Vadymas Denysenko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(7)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: