„Lietuvos niekas nebegintų! Ko dabar visi tylit?“ (Video)  ()

„Kur jūsų drąsūs pareiškimai, pasibaisėjimas, pasipiktinimo balsai?“ – klausia Trainys.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© 116 окрема механізована бригада (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=893386759641070&set=pcb.893386832974396

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lrytas.lt korespondentas Vygandas Trainys savo „Facebook“ paskyroje dalinasi informacija, kad Šiaurės Korėjos kariai jau pakeliui į frontą Ukrainoje.

„Pranešama, kad Šiaurės Korėjos kareiviai – jau su Rusijos armijos uniformomis, juos rengiamasi mesti į kovą prieš Ukrainą.

O mūsų tutkai dar palyginti neseniai iki pamėlynavimo šaukė, kaip baisu, kokia eskalacija, Lietuvos atstovams tik užsiminus apie ukrainiečių karių mokymus ir tiktai daugiašalio susitarimo su NATO valstybėmis pagrindu (t. y., mokymuose dalyvautų daugelis NATO narių).

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9192 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Kokį tada apokaliptinį paveikslą jie paišė, kaip dezinformavo, kad tokiu atveju, girdi, netgi neveiktų 5-asis NATO straipsnis ir niekas Lietuvos nebegintų!

Kodėl dabar nešaukiate apie eskalaciją? Kodėl nepliekiate diktatūrų, kurios susijungia kariniams veiksmams prieš užpultą demokratinę šalį? Kur jūsų drąsūs pareiškimai, pasibaisėjimas, pasipiktinimo balsai? Kodėl nesakote, kad tokie Šiaurės Korėjos veiksmai sukels pasaulinį karą?

 

Ant demokratinio pasaulio pašūkauti – greitesni? Įdomu, kodėl?

Demokratija turi būti tvirtu stuburu ir aštriais dantimis, kai reikia, priešingu atveju diktatūros vis labiau kels galvas, didindamos grėsmę planetoje“, – rašo Trainys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(35)
(133)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: