„Rusai bijo užpuolimo.“ Susprogdino strateginį objektą (Foto)  ()

Ukrainos partizanai praneša, kad Chersono srityje rusai susprogdino tiltą per Konkos upę.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=892637489715997&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai tikriausiai bijo Ukraianos puolimo. Tiltas buvo vienas iš strateginę reikšmę turinčių infrastruktūros elementų.

Kaip socialiniuose tinkluose pranešė Ukrainos partizanų judėjimas ATEŠ, tiltas buvo susprogdintas penktadienį (spalio 18 d.).

Remdamiesi Rusijos Federacijos pajėgų 61-osios desantininkų brigados kario informacija, partizanai teigia, kad tilto sunaikinimas gali būti susijęs su galimu Ukrainos pajėgų puolimu šiame regione.

[Vokietija] Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje elektrinis poliruoklis - 980W galia, 6 režimai ir vaškavimo galimybės
2290

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus priedais rinkinys

Išsamiau

„Šios brigados kariai ne kartą gavo žvalgybos informaciją apie galimą Ukrainos pajėgų puolimą. Taip pat buvo pranešta, kad visi iki 15 km gylyje esantiems daliniam įvesta svisiška kovinė parengtis. Tai patvirtina ir mūsų agentai. Iš Chersono srities Dniepro link juda apie 1000 Rusijos karių“, – rašo partizanai. 

 

Tiltai yra labai svarbūs siekiant logistikos tęstinumą. Sunaikinus tiltą, priešui sunku judėti, siųsti atsargas ir perkelti karinius dalinius.

 

Todėl ATESH partizanai mano, kad rusai „turėjo turėti svarbių priežasčių susprogdinti tokį strateginį objektą“ ir tikriausiai kalbama apie gresaintį Ukrainos puolimą. 

„Tai viena įvykių versija. Okupantai tiltą galėjo susprogdinti ir dėl kitos, iki šiol neaiškios priežasties. Mūsų agentai Rusijos pajėgose ir toliau fiksuoja veiklą. Visa jų informacija nedelsiant perduodama Ukrainos pajėgos“, – tikino judėjimas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()