„Tai naudinga tik Rusijai. Vakarai prisižais iki III-o pasaulinio karo“  ()

Vakarai neturi politinės valios suteikti Ukrainai jokių saugumo garantijų.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ELG21 (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/ukraine-flag-little-boy-destruction-7068221/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dar reikia daug ką nuveikti, kad tai pasiektume, įskaitant reformas ir saugumo sąlygas. Taigi, kyla klausimas, kaip nutiesti tiltą nuo dabartinės vietos iki galimos Ukrainos narystės NATO“, – sakė JAV patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Jake'as Sullivanas, atsakydamas į klausimą apie Volodymyro Zelenskio planą, kuriame raginama skubiai pakviesti Ukrainą į aljansą.

Rusijos opozicionierius Leonidas Nevzlinas soc. tinkle „X“ atskleidžia, kas slypi už šių žodžių.

„Už įprastų Vakarų funkcionierių žodžių slypi atsisakymas. O pati techninė įstojimo į NATO procedūra, net jei būtų Vašingtono politinė valia, pareikalautų ilgus metus ieškoti sutarimo iš visų šalių, įskaitant, pavyzdžiui, Vengriją, Slovakiją ir Turkiją. Liūdnai pagarsėjęs NATO „5 straipsnis“ Kyjivui veiks tik tada, kai visos valstybės narės ratifikuos Ukrainos prisijungimą.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
9205 5

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Problema kitokia. Vakarai neturi politinės valios suteikti Ukrainai jokių saugumo garantijų. Nėra valios net leisti šiuolaikiniais ginklais šaudyti gilyn į Rusijos Federaciją. Šiame fone spaudoje pasirodo kliedesinės teorijos apie Kyjivo „branduolinio statuso atkūrimą“ ir kiti Kremliui itin naudingi naratyvai.

 

 

Nors iš tikrųjų viskas paprasta. Civilizuotas pasaulis skolingas Ukrainai būtent dėl ​​to, kad ji atsisakė branduolinių ginklų. Sugrąžinti tikėjimą didžiųjų valstybių žodžiu įmanoma tik garantuojant visišką Ukrainos saugumą. Šių garantijų mechanizmas yra antraeilis – jei NATO per sunku, tada yra ir kitų būdų. Nebent, žinoma, yra noras pradėti tikrąjį Trečiąjį pasaulinį karą“, – rašo Nevzlinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(11)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()