„Motyvuoti ir labai slapti.“ 200 000 spec. pajėgų karių. „Siunčiami į Ukrainą“ (Video)  ()

Netrukus Ukrainos kare gali atsidurti specialiosios pajėgos, aprūpintos ir apmokytos Šiaurės Korėjos poligonuose. JAV analitikai šioms Specialiųjų operacijų pajėgoms skyrė tik penkis balus iš dešimties.


Šiaurės Korėjos specialiosios pajėgos
Šiaurės Korėjos specialiosios pajėgos
© Ekrano kopija | https://x.com/NOELreports/status/1847695535295418713/photo/1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėja sukūrė Specialiųjų operacijų pajėgų dalinius, kuriuos sudaro 200 000 karių, apmokytų mūšiams su Pietų Korėja.

Kariai praėjo specialų mokymą, kai kurie kadrai pasirodė socialiniuose tinkluose. Vaizdo įraše matyti, kaip jie daužo plytas kojomis ir atlaiko kūjo smūgius į pilvą.

Šiaurės Korėjos specialiosios pajėgos išgyvena „aklimatizaciją“ Rusijos Tolimuosiuose Rytuose ir netrukus gali atsidurti mūšio lauke Ukrainoje. „Telegraph“ papasakojo apie slaptas ir motyvuotas Šiaurės Korėjos specialiąsias pajėgas.

Monitorius, kuriam sunku atsispirti: Tiesiog super geras vaizdo parametrų, patogumo ir kainos derinys (AOC Q27B3CF2 apžvalga)
1992 2

Šį kartą testuojame monitorių AOC Q27B3CF2: „Quad HD“ raiška, itin spartus reakcijos laikas, tiesiog kokybiškas vaizdas, patogus ir lengvas - o kaina tokia, kad vargu ar bežiūrėsite į brangesnius konkurentus...

Išsamiau

Šiaurės Korėjos kariai buvo pastebėti Rusijos kariniuose poligonuose netoli Vladivostoko. Manoma, kad jie ten gaus Rusijos pajėgų uniformą, praeis tam tikrus mokymus ir bus išsiųsti į Ukrainos karą.

Ar reikia saugotis Šiaurės Korėjos kovotojų, leidinys išsiaiškino remdamasis JAV Pentagono ataskaitomis, duomenimis iš Pietų Korėjos ir analitikų paaiškinimais. Kartu pabrėžiama, kad daliniai yra itin slapti, todėl yra tik atskiri Vakarų žvalgybos duomenys.

 

Šiaurės Korėjos specialiųjų operacijų pajėgas sudaro apie 200 000 karių. Palyginimui, JAV turi 2000 specialiųjų pajėgų karių, o JK – 500.

Šiaurės Korėjos vyriausybė sukūrė šias pajėgas specialioms atakoms prieš Pietų Korėją. Jas sudaro 8 spec. pajėgų batalionai, 17 žvalgų batalionų, 9 lengvosios pėstininkų brigados, 8 snaiperių brigados, 3 oro desantininkų brigados, 1 oro desanto batalionas ir 2 oro desantininkų brigados.

Šaurės Korėjos spec. pajėgos dalyvavo kai kuriose specialiosiose operacijose, kurios tapo žinomos Vakarų specialiosioms tarnyboms. Viena iš tokių operacijų įvyko 1968 metais – Šiaurės Korėjos bandymas nužudyti Pietų Korėjos prezidentą (ir diktatorių) Park Chung Hee jo rezidencijoje Mėlynuosiuose namuose Seule.

 

„Šiaurės Korėjos spec. pajėgos yra gerai apmokytos, motyvuotos ir aprūpintos geriausia įranga, kurią gali turėti tokia valstybė kaip Šiaurės Korėja“, – paaiškino Pentagonas.

Kita vertus, analitikai aiškino, jei pritaikysite skalę nuo 1 iki 10, kur 10 yra JAV ir JK specialiosios pajėgos, šiaurės korėjiečiai neturės daugiau nei 5 balų, sakė „Grey Dynamics“ generalinis direktorius Ahmedas Hassanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(10)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()